Kreativiteten flödar...

Igår började jag med att fixa inbjudningarna till Robins 25års fest han ska ha i sommar, vi ville helst ha ut inbjudningarna innan hans födelsedag på söndag, men tar lite tid. Men det är roligt att sitta och pilla med de, skriver de mesta för hand och fixar till så att korten ser lite roligare ut.






Idag har jag även jobbat i en blomsterbutik, fick skyltat om lite, roligt att få användning av sin gamla utbildning.

Paradis Hotel

Jag är en person som tycker det är kul att sitta och kolla på bonde söker fru, farmen, biggest loser, big brother och paradis hotel, jag tänker varje gång att nå nu ska jag inte kolla, men så fastnar man ändå och sen vill man ju se vem som vinner. Ju mer intriger, desto roligare haha
 
Jag bruka inte bry mig om vem som vinner, självklart brukar man hoppas på en person men sen är det inte så mycket mer med de. MEN efter denna säsong av paradis hotel tycker jag verkligen att det blev helt fel vinnare och jag tycker att det har varit fel "spelregler" genom hela programet endast för att de vill ha mer tvtittare (vilket de säkert får), med detta menar jag att jag tycker att har man åkt ut från spelat ska man inte kunna komma tillbaka igen, vilket de har gjort gång på gång. Därför tycker jag med att den som vinner skall ha varit med från första början och inte ha åkt ut någon gång. 
 
Jag har också läst vissa av deltagarnas bloggar och kollat deras instagram, endast för att jag tycker det är roligt att se vad som händer i deras liv efteråt och vad dom har att säga om vad som händer i programet och vad som inte visas på tv. Det är så ofta som man ser att folk är beroende av dessa personer, är det någon de inte gillar så visar dom de klart och tydligt med elaka kommentarer, är de någon de gillar springer de skrikandes efter för att få ta ett kort eller få en blick. Jag tycker bara det är löjligt, ja dom har vart med på tv men och vad spelar de för roll, det har blivit en på tok för stor grej. Något jag stör mig på är att de skriver ut till "kändisar" att "ååå jag älskar dig", då tänker jag "heregud, hur kan ni älska en peron som varit med på tv, hur kan ni älska någon ni inte har träffat eller känner, vet ni vad att älska någon är?!" 
 
Jag har även sett när man kollar på andra musikers och bloggars instagram att många är snabba på att kommentera hur de lever, vad de äter, hur de klär sig osv, något jag reagerade över var när blondinbella hade lagt ut en bild på sin son som hade jeans på sig, då skrev nån att en liten bebis ska inte ha jeans, att det inte är bra tyg för att en bebis skall ha på sig mjuka kläder... men låt folk ta på sina barn vad dom vill och bry er inte, jag tror att folk bara vill ha uppmärksamhet och är avundsjuka på andra människor som har det bättre på ett eller annat vis. 
 
Nä usch så irriterad jag är över hur världen är och hur personer behandlar varandra!
Men ändå kan jag inte sluta titta på dessa program och "snoka" runt av nyfikenhet haha
 

01.30, en vanlig natt för mig...

Finns det något bättre än att bo i hus, sätta på musiken på högsta volym och ställa sig mitt på golvet, dansa och sjunga så högt man kan... och hela tiden veta att ingen ser eller hör mig! Därför kan man också sätta på musik som ingen kan störa sig på, typ som denna...
 
 
Man måste ju ha barnasinnet kvar, jag och R satt för några dagar sedan och lyssnade på massa gamla låtar sen sent 90 tal, hittade en grym lista på Spotify!  
RSS 2.0