Praktik!

Det blev en hel del ändringar angående min praktik, jag fick börja nästan en månad tidigare och i en annan ort för att det är en person som skall sluta så jag skall ta över hennes plats, därför blir det en månad praktik istället för tre som en upplärningsperiod och sen blir det jobb över sommaren. Förhoppningsvis blir det fortsättning efter sommaren sen också.
 
Så nu har jag praktiserat en vecka, känns riktigt bra men mycket att lära sig. Det är på en bank som jag är så det är mycket olika man måste ha koll på och flera olika utbildningar man måste göra. 
Dock började jag praktiken med att få en jätte förkyldning så huvudet har inte riktigt varit med, lite segt när man måste lära sig massa nytt men får köra dubbelt så hårt denna vecka istället ;)
 
 
Det är väldigt skönt att komma in i "rätta" dagstutiner igen, innan kunde jag sova 10-12 timmar per natt och inte vakna av mig själv på morgonen innan halva dagen hade gått. Nu i helgen vaknade jag klockan åtta av mig själv, riktigt skönt att kroppen börjar vänja sig vid andra tider, ett plus i kanten med att ha jobb. 
 
 
RSS 2.0